هرچند تا زمان برگزاری انتخابات ریاست کمیته ملی المپیک و تعیین اعضای هیئت اجرایی این کمیته زمان زیادی مانده است، اما حواشی به وجود آمده درباره انتخاب کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک، به نظر می آید آغازی برای تنشهای انتخاباتی باشد. علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی صبح روز شنبه در آستانه تشکیل نخستین جلسه این کمیسیون پس از برگزاری انتخابات، صالحی امیری را به واسطه دخالتهای کاملاً محسوس در جریان انتصاب پنج عضو انتصابی کمیته ملی المپیک، به مهندسی انتخابات متهم کرد و با انتشار بیانیهای از عدم حضور ملی پوشان این فدراسیون در جلسه کمیسیون مربوط خبر داد.
در بیانیه مذکور که سایت فدراسیون کشتی آن را منتشر کرده، آمده است: «پس از برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران حسن یزدانی دارنده مدالهای طلا و نقره المپیک و طلا، نقره و برنز جهان در کشتی آزاد و محمدرضا گرایی دارنده مدالهای طلای المپیک و جهان در کشتی فرنگی با رأی ورزشکاران واجد شرایط به عنوان عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک انتخاب شدند.
بر این اساس ۱۵ نماینده کمیسیون ورزشکاران با رأی ورزشکاران واجد شرایط و از طریق انتخابات بهعضویت کمیسیون درآمدند و پنج نفر دیگر با انتصاب سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک عضو این کمیسیون شدند.
این در حالی است که جایگاه کشتی ایران در میادین المپیک، جهانی و بازیهای آسیایی کاملاً مشخص است و افتخارات این رشته ورزشی در چند ماه گذشته، بارها موجب شادی دل مردم و پیام تبریک مسئولان ارشد نظام بهویژه رهبر معظم انقلاب گشته است. جامعه کشتی کشور نسبت به انتصابات رئیس کمیته ملی المپیک اعتراض شدید خود را اعلام میدارد و باید با توجه به جایگاه کشتی کشور حداقل یک نماینده از قهرمانان کشتی در این انتصابات قرار داده میشد.
بر این اساس حسن یزدانی و محمدرضا گرایی نمایندگان منتخب کشتی یکشنبه در نخستین نشست این کمیسیون حاضر نخواهند شد و فدراسیون کشتی اعتراض خود را به این انتخابات مهندسی شده رسماً به کمیته بینالمللی المپیک (IOC) اعلام خواهد کرد».
سکوت کمیته ملی المپیک در قبال این بیانیه تند و تیز عجیب بود اما برخی منابع خبری عنوان کردند صالحی امیری معتقد است با تنشهای رسانهای کاری از پیش نخواهد رفت و انتخابات صورت گرفته کاملاً قانونی است و رفتار غیر قانونی در این خصوص صورت نگرفته است که او نگران شکایت فدراسیون کشتی به کمیته بین المللی المپیک باشد.
با این حال تصور می شد وزارت ورزش و جوانان نیز در این خصوص موضعگیری کنند، اما سکوت آنها نیز نشان داد حمید سجادی و معاونان وی نیز تمایلی به ورود به این دعوای زرگری ندارند، اما بدون شک عدم حضور نمایندگان منتخب فدراسیون کشتی در جلسه امروز کمیسیون ورزشکاران میتواند حواشی جدیدی را درباره این کمیسیون به وجود آورد تا تنشها و اختلافات نسبت به گذشته اوج گیرد و فدراسیون کشتی به واسطه آن در ایده شکایت به کمیته بینالمللی المپیک ترغیب شود، هرچند بعید است این اتفاق رنگ واقعیت به خود بگیرد.
نظر شما